Meny
  Nya bilarBegagnade bilarElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasing
  VerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär
  Bygg din bil

  ŠKODA privatleasing – ett smart sätt att köra ŠKODA

  ŠKODA privatleasing är ett smart och smidigt sätt att köra ŠKODA. När du privatleasar din ŠKODA kör du alltid en ny och fräsch bil. Du slipper befatta dig med själva bilägandet och allt som hör ihop med det, som billån eller en kommande försäljning. Du betalar bara en månadskostnad under tiden du kör din ŠKODA, och lämnar tillbaka bilen till oss när du har kört klart.

  Bygg din ŠKODA eller välj från lagret

  När du har bestämt dig för att privatleasa en ŠKODA kan du bygga din egen ŠKODA eller välja en färdig modell i vårt lager – till kampanjpris. Privatleasing finns tillgängligt för alla modeller i ŠKODAs modellprogram. Med ŠKODA Privatleasing Online gör vi det dessutom ännu enklare att leasa en ŠKODA privat. Välj bara önskad modell, välj en perfekt färg, välj olika tillval, klicka på Beställ och sen är det bara att rulla ut din ŠKODA från någon av våra ŠKODA-anläggningar.

  Smidiga månadsbetalningar

  Privatleasing kan med fördel kombineras med ŠKODA Serviceavtal och ŠKODA Försäkring för ett extra bekvämt sätt att köra ŠKODA. Då har du alla utgifter på en faktura och bara en betalning per månad att hantera. 

  Kontakta oss så hjälper vi dig med en offert för den ŠKODA du är intresserad av. Privatleasa din ŠKODA hos oss!

  Bygg din bil och beställ online
  Här kan du konfigurera din bil och enkelt beställa online.
  Bygg din bil här
  Bygg din bil och beställ online
  Här kan du konfigurera din bil och enkelt beställa online.