Meny
  Nya bilarBegagnade bilarElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  Vi bjuder på torkarblad vid vindrutebyte

  Har du fått stenskott? Vänta inte, låt våra experter laga eller byta vindrutan

   

   

  En spricka försämrar mer än bara sikten.

  Att sprickor i vindrutan gör det svårare att ha full koll framåt är ingen nyhet – sikten försämras ju för varje repa, stenskott och spricka som uppstår. Men vad många inte känner till är att vindrutan är en viktig del i bilens bärande konstruktion.

   

  Så om du har en spricka i vindrutan är det bra att byta ut den, vänta inte för länge. En vindruta är betydligt mer än ett skydd mot väder och vind. Den är en viktig del av bilens bärande konstruktion och bidrar till karossens styvhet och krocksäkerhet. Det är betydelsefullt inte minst eftersom airbagen tar stöd av rutan vid en kollision. Dessutom innehåller din vindruta ofta laser, sensorer och kameror som ytterligare bidrar till din och dina medtrafikanters säkerhet.

   

  Det talar för att du ska välja en Škoda Originalruta nästa gång du byter. Och att du låter våra experter göra jobbet. Laga eller byt rutan hos oss som verkligen kan din bil. Våra glasexperter hjälper dig.

   

  Just nu ingår torkarblad vid byte av vindruta. Montering ingår.  

  Rutbute, självrisk normalt från
  1 500 kr
  Stenskott, självrisk ca
  100 kr
  Byta/laga vindrutaMer om Škoda Vindrutor
  Gäller t.o.m. 30 juni 2023. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Rutbyte: normalt ligger självrisken mellan 1500 till 3000 kr beroende på typ av bil och försäkringsbolag. Stenskott: vanligtvis ligger självrisken på mellan 0-200 kr beroende på försäkringsbolag.
  <

  1 / 1

  >