Meny
  Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  SUPERB COMBI SCOUT

  Fyrhjulsdrift
  Tack vare sin standardanpassade fyrhjulsdrift manövreras SUPERB SCOUT enkelt på ytor som inte är plana. Fyrhjulsdriften med elektroniskt styrd flerskiktskoppling hanterar minsta förändring under SUPERB SCOUTs hjul. Det sker på millisekunder. Allt detta ökar off road-kapaciteten, hanteringen och säkerheten.

  Utrymme

  ŠKODA SUPERB fortsätter att stadigt bära det ikoniska, dynamiska designspråket och är en imponerande bil med plats för hela familjen. ŠKODA SUPERBs överflöd av interiört utrymme är en värld för sig själv. Förutom den sköna komforten för hela familjen finns det enorma mängder utrymme för att göra bilen så praktisk som möjligt och levererar allt du behöver.

  Bagageutrymmets kapacitet gör traditionsenligt ŠKODA bäst i klassen när det kommer till utrymme. Kombiversionen erbjuder antingen 660 liter eller 1 950 liter efter att baksätet fällts ner, halvkombiversionen ger 625/1 760 liter.

  Komfort

  Tekniken är ingenting om den inte förenklar din körupplevelse. SUPERB är fylld med genomtänkta funktioner och sofistikerade assistanssystem och kommer att skämma bort dig med absolut komfort och stöd för ditt självförtroende som förare, vare sig det gäller att hålla dig avslappnad under långa resor eller underhållning i farten.

  Några av dessa funktioner:

  KESSY - Med den nya versionen av KESSY (Keyless Entry, Start and exit System) kan alla dörrar användas för att låsa upp eller låsa bilen.

  ELMANÖVRERAD BAKLUCKA OCH VIRTUELL PEDAL - Den elmanövrerade bakluckan öppnas och stängs med en enkel knapptryckning på fjärrkontrollen, instrumentpanelen eller direkt på bagageluckan. Du kan även justera luckans övre position utifrån dina behov. Luckan kan utrustas med en virtuell pedal för beröringsfri öppning.

  MINNES- OCH MASSAGEFUNKTIONER - Det elektrisk justerbara förarsätet med inbyggt minne kan lagra tre olika positioner. Förarstolens massagefunktion är ett tillval. Denna överlägsna komfortnivå medföljs alltid av ventileradeframsäten med perforerad läderklädsel.

  FÖRSTORAD PHONE BOX - SUPERB kommer med en förstorad phone box som förstärker en signal från din mobila enhet och laddar samtidigt din telefontrådlöst under körning. Detta fack är inte bara lätt att komma åt utan fungerar även för enheter med stora skärmar. 

  TDI 200 DSG 4x4
  488 900 kr
  Privatleasing inkl. serviceavtal från
  6 375
  PrisfaktabladBoka provkörning