Meny
  Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  SUPERB COMBI iV

  iV – det är det emblem vi vid ŠKODA sätter på våra mest intelligenta bilar: hybriderna och de helt elektriska bilarna. Men iV står inte enbart för intelligenta bilar. Det innebär även att utveckla bilar som är mer innovativa, individuella och intuitiva. Bilar som är ikoniska och inspirerande. Framför allt: för alla. Detta är vad våra hybrider och helt elektriska bilar strävar efter och detta är vad vi ger dem med emblemet iV.

  Just nu har vi SUPERB COMBI iV för snabb leverans, i olika färger och utföranden. Utrustad med bl.a. (exempel från Style): Business Adventure Edition med läderklädsel och Dragpaket.

  ŠKODA SUPERB iV erbjuder kombinationen av en TSI-motor med eldrift. ŠKODAs första plug-in hybrid förenar denna innovativa hybridteknik med den ikoniska designen, den omisskännliga komforten och rymligheten hos en SUPERB. Detta är anledningen till att denna SUPERB bär namnet SUPERB iV.

  SUPERB iV är ett smart val för både privat- och tjänstebilskunder. ŠKODA SUPERB iV kommer både som halvkombi och kombi, båda med rejäla lastutrymmen. Halvkombin rymmer 485 liter och kombin 510 liter last.


  Plug-in hybridteknik

  TSI-motorn ger 156 hk, elmotorn alstrar 115 hk och hela systemets effekt är 218 hk. Batteriet med en kapacitet 13 kWh sitter under golvet framför bakaxeln och erbjuder en räckvidd på upp till 56 km (baserat på WLTP mätningar), gör dettadenna modell det idealiska valet för körning i staden: billig, grön och tyst (med en utvändig ljudgenerator som upplyser fotgängare om att en bil kommer). För maximal körkomfort är iV utrustad med 6-växlad DSG automatisk växellåda.

  Laddning

  Laddanslutningen som sitter bakom grillen möjliggör praktisk laddning av elmotorn. Vid laddning hemma och vid anslutning till ett normalt elnät, kommer batteriet (om det är helt tomt) laddas helt på 3 1/2 timme med en laddbox eller 5 timmar med medföljande Mode 2 laddkabel. 

  TSI 200 DSG iV STYLE
  498 900 kr
  TSI 200 DSG iV L&K
  522 200 kr
  TSI 200 DSG iV SPORTLINE
  535 300 kr
  Bränsleförbrukning blandad körning
  1,2 l/100 km
  CO2 (g/km) WLTP
  27 g
  PrisfaktabladBoka provkörning
  Vald utrustning kan påverka räckvidd och energiförbrukning. Miljöklass EU6. Bilen på bilden är extrautrustad.ŠKODA Privatleasing 36 mån, 1 000 mil/år, ingen särskiljd leasingavgift, garanterat restvärde. Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. ŠKODA Serviceavtal, 36 mån eller 3 000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer.
  <

  1 / 1

  >