Meny
  Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  NYA FABIA

  ŠKODAs klassiska modell FABIA är nu mer kompetent och rymligare än någonsin tidigare. Nya generationen FABIA har fått ett rejält lyft med fräsch design, både interiört och exteriört, fler smarta ”Simply Clever”-funktioner samt ett nya säkerhetsfunktioner. I Sverige erbjuds modellen FABIA Hatchback Style med drivlinan 1.0 TSI 110 hk DSG (automatväxlad)  Mer utrymme och fler smarta funktioner än någonsin tidigare

  För första gången är FABIA byggd på MQB A0-plattformen, vilket gör bilen 11 centimeter längre än sin föregångare, och mäter nu en total längd på 4,11m. Det extra utrymmet märks särskilt i den rymliga cockpiten, men också i bagageutrymmet som rymmer 50 extra liter, total bagageutrymmesvolym är 380 liter.

  ŠKODAS unika ”Simply Clever”-funktioner har blivit fler än tidigare vilket underlättar både vardagen och körningen. Det klassiska ŠKODA-paraplyet på insidan av dörren är givetvis inkluderat även i denna modell, men också nya funktioner som smidiga hållare för din smartphone, laddbox för smartphone, nya USB-ingångar och ett fällbart flexibelt förvaringsfack i bagageutrymmet är några av drygt 40 funktionerna som förenklar vardagen med nya FABIA.

  Design som utstrålar sport och elegans

  Stor vikt har lagts på den uppdaterade designen av nya FABIA. Fronten på bilen kännetecknas av knivskarpa, smala strålkastare och den sexkantiga sportiga grillen. Strålkastarna är uppgraderade med LED-teknik och de skarpt dragna bakljusen finns också i en full LED-variant som tillval. Nya FABIA är med sin sportiga design dessutom bäst i klassen när det gäller aerodynamik. ŠKODA har med den här modellen satt nytt rekord i småbilssegmentet genom att minska dragkoefficienten (cd) till 0,28 – föregående generation var 0,32.

  ŠKODAs signifikanta inredningskoncept finns nu också i nya FABIA med stor central display, fräscha färger och en lättmanövrerad 9,2-tums infotainmentskräm samt den 10,25 digitala instrumentpanelen ger god överblick över bilens system.

  Säkrare körning med nya FABIA

  Säkerhet är högsta prioritet när ŠKODA utvecklar nya modeller. Därför kommer FABIA kunna utrustas med upp till nio airbags och blir en av de säkraste småbilarna på marknaden. Inte mindre än sju assistanssystem finns tillgängliga som förenklar och säkrar körningen. Dessutom är nya FABIA rustad med ISOFIX för optimal installation av bilbarnstolar, allt för att passa den lilla familjen.


   

  <

  1 / 4

  >
  TSI 110 DSG STYLE
  228 600 kr
  Privatleasing inkl service från
  3 295 kr/mån
  PrisfaktabladBoka provkörning
  <

  1 / 3

  >