Meny
  Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  KAMIQ STYLE

  ŠKODA KAMIQ erbjuder det bästa från två världar. Den kombinerar fördelarna med en SUV– hög sitthöjd, bättre överblick, bekväm instigning och urstigning, större markfrigång– med smidigheten och manövrerbarheten hos en kompaktbil. Det gör ŠKODAs stadsanpassade crossover-modell till den perfekta bilen både i och utanför staden. Avancerade assistanssystem och en ny generation av infotainment innebär att du kommer att kunna köra säkert och ha tillgång till både media och telefon på ett integrerat och lättillgängligt sätt.

  Den digitala instrumentpanelen visar körinformation och annan information, till exempel för navigering. Du kan välja mellan fem vyer (modern vy visas) som styrs via View-knappen på ratten. KAMIQs digitala instrumentpanel har en 10,25-tums display (tillval).

  Bagageutrymme

  Bagageutrymmet kan utrustas med funktioner som ser till att dina ägodelar hålls på plats och att bilen förblir ren. Inte bara det: Den här bilen är i toppen bland konkurrenterna i sitt segment med en generös lastkapacitet på 400 liter, och 1 395 liter när baksätena har fällts ned.

  Adventure Edition innehåller:

  • Dragpaket, inkl utfällbar dragkrok, backkamera och elbaklucka
  • Sunset - mörktonade rutor från b-stolpen och bakåt
  • Digital instrumentpanel med 10,25-tum skärm och 5 vyer 
  TSI 110 Ambition från
  257 100 kr
  Privatleasing inkl. service. fr
  3 595 kr/mån
  TSI 110 Style Adv Edition från
  295 000 kr
  Privatleasing inkl. service. fr
  3 695 kr/mån
  TSI 110 Style Adv Edition DSG från
  310 300 kr
  Privatleasing inkl. service. fr
  3 910 kr/mån
  TSI 150 Style Adv Edition DSG från
  332 600 kr
  Privatleasing inkl. service. fr
  4 250 kr/mån
  WLTP Förbrukning blandad l/100 km
  5,5 l
  WLTP CO2 (g/km)
  124 g
  PrisfaktabladBoka provkörning
  g/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2 WLTP. Miljöklass EU6. *ŠKODA Privatleasing inkl. serviceavtal 36 mån, 1 000 mil/år, ingen särskild leasingavgift, garanterat restvärde. Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Rörlig ränta baserad på VWFS basränta sep 2021. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Bilen på bilden är extrautrustad.