Meny
  Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  Hur ser du ut?

  Passa på att byta vindruta hos oss så får du just nu ett par torkarblad på köpet.

   

  En spricka försämrar mer än bara sikten.

   

  Att sprickor i vindrutan gör det svårare att ha full koll framåt är ingen nyhet – sikten försämras ju för varje repa, stenskott och spricka som uppstår.

  Men vad många inte känner till är att vindrutan är en viktig del i bilens bärande konstruktion. Så om du har en spricka i vindrutan är det bra att byta ut den, vänta inte för länge.

  En vindruta är betydligt mer än ett skydd mot väder och vind. Den är en viktig del av bilens bärande konstruktion och bidrar till karossens styvhet och krocksäkerhet. Det är betydelsefullt inte minst eftersom airbagen tar stöd av rutan vid en kollision. Dessutom innehåller din vindruta ofta laser, sensorer och kameror som ytterligare bidrar till din och dina medtrafikanters säkerhet. Det talar för att du ska välja en ŠKODA Originalruta nästa gång du byter. Och att du låter våra experter göra jobbet.

   

  Laga eller byt rutan hos oss som verkligen kan din bil. Våra glasexperter hjälper dig.

    

  Måste rutan bytas så ingår just nu nya torkarblad inkl montering vid byte av vindruta.

  Rutbute, självrisk normalt från
  1 500 kr
  Stenskott, självrisk ca
  100 kr
  Byta/laga vindrutaMer om ŠKODA Vindrutor
  Gäller t.o.m. 31 maj 2022. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Rutbyte: normalt ligger självrisken mellan 1500 till 3000 kr beroende på typ av bil och försäkringsbolag. Stenskott: vanligtvis ligger självrisken på mellan 0-200 kr beroende på försäkringsbolag.
  <

  1 / 1

  >