Meny
  Nya bilarBegagnade bilarElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & Tillbehör
  AnläggningarKarriär
  ReservdelarErbjudanden TillbehörGrossistförsäljningDäck & Fälg

  Däck & Fälg

  Lämna inte säkerheten åt slumpen.

  Däcken på din ŠKODA är viktiga. De är trots allt din bils enda kontakt med vägen och sammanlagt inte mycket större än fyra fotavtryck. Dessutom måste fälgarna på din ŠKODA utstå extrema påfrestningar i tusentals mil utan att deformeras. Det här vet vi på ŠKODA. Därför lämnar varje ny ŠKODA fabriken med däck och fälgar som är optimerade för varje specifik ŠKODA-modell.   

  Prata med oss när det är dags för nya däck och fälgar till din ŠKODA. Vi vet nämligen vad som passar på din bil. Vi har ett brett utbud av såväl ŠKODA Originalfälgar som premiumdäck från våra däckpartners. 

  Kontakta oss gärna för prisförfrågan eller andra frågor gällande däck och fälg. Du kan ringa oss eller enkelt skicka en förfrågan via formuläret nedan. Hör gärna av dig till oss inför ditt besök så att vi kan säkerställa att dina däck finns i lager.  

  Boka in sommaren - just nu 15 % rabatt på sommardäck.

  Nu inför sommarhalvårets alla aktiviteter och äventyr, missa inte att göra den kanske viktigaste bokningen av dem alla. För det blir ingen sommar utan sommardäck. Just nu 15 % rabatt på premuimdäck från Nokian, Goodyear och Continental.
  Skifte | Tvätt | Kontroll | Förvaring
  Enklare med Däckhotell
  Låt oss göra jobbet och spara tid och även plats. Kampanjpris: 1.350 kr/säsong (ord pris 1.550 kr/säsong) .
  Läs mer